20 Aralık 2014 Cumartesi

Goldmaster Sedef Ütü yaseminkokuluevent'ın gözdesi:)


Goldmaster biricit3yasında yaseminkokulueventta blogger bulusmama harika hediyeleri ile destek olmustu. Elektronik aletlerin Türkiye'de ki en büyük markalarından birisi olan Goldmaster; ütü serilerinden, 15 katılımcı bloggera hediye ettiler, anne bloggerlara ise hem ütü hem de bebek/cocuk ates ölcer özel hediyelerini de gönderdiler. 






Bu yazımda Goldmaster Sedef ütünün özelliklerinden bahsetmek istiyorum. 2400W performansa sahip,dakikada 190gr şok buhar,şok buharı kumas üzerine yayan oluklu taban,kendi kendini temizleme özelliği olan, Nano seramik tabanlı, dikey ütüleme özelliği olan, damlama ve kireçlenme önleme sistemine sahip bu harika ütü çeyizimde yerini aldı :) Her kadına lazım olan özelliklerde ütü yapmayı çok pratik hale getiren bir ütü. 



Goldmaster'a bu güzel hediyeleri icin cok tesekkurler:) Ütü yapmayı kolaylastıran ve modernlestiren Goldmaster'da, ütü grubu,gıda hazırlama grubu,pişirme ve kızartma grubu,temizlik grubu,kişisel bakım grubu gibi küçük ev aletleri dısında, elektronik, sağlık ürünleri,züccaciye, led ve tablet ürünleri de bulunuyor. 






Biricit; Goldmaster'a cok tesekkur ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder