9 Ocak 2014 Perşembe

dermomedika.com'da müşteri memnuniyeti var!:)


Yeni keşfettiğim bir kozmetik sitesi olan dermomedika'da hem kozmetik,cilt bakımı ürünlerini hem  müşteri hizmetlerinin kalitesiyle,müşteri memnuniyeti ile hem de uygun fiyatlara satın alabiliyorsunuz.15 yıllık tecrübelerini şimdi de e-ticaret siteleriyle müşterilerine ulaştırmayı hedefleyen dermomedika 1000lerde ürünü hem uygun fiyata hem de kaliteleri ile müşterilerine sunuyorlar. Şu anda sitelerinde 3 al 2 öde %20 indirim kampanyaları ve 50TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz kampanyaları bulunuyor. Belirli limitli alışverişlerinize ise dermomedika'un hediyeleri bulunuyor. 

Cilt bakımı ürünlerini seven herkesin dermomedika sitesine göz atıp, birbirinden değerli markalara ait ürünlere bakmaları lazım bence :) Anne, bebek , makyaj, cilt bakımı, ayak bakımı, dudak bakımı, kaş kirpik ürünleri, medikal,ortopedi, kadın, parfüm , yüz bakımı ürünleri ve saç ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesinin bulunduğu sitelerinde aradığınız çoğu şeyi bulabileceksiniz. 



2 yorum:

  1. aslında şu sıralar cilt ürünleri satan sitelere bakıyordum ama bir türlü güvenemiyordum) bu yazı tam zamanında geldi sanki))) siteye şimd bakıcam, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim faydalı olmasına sevindim yazımın. sitelerini incelemelisiniz bencede sevgiler :)

      Sil