20 Şubat 2014 Perşembe

Ixora Fantasy Parfüm Set'lerini Denedim:)


Ixora harika bir sürprizle - hatta adresimi bile almadan - (önceden adresim olduğu için :) ) en yeni çıkan Ixora Fantasy Parfüm Setlerini geçen hafta gönderdi, hepsini tek tek deneyip blogumda şimdi yer verebildim :) Bu güzel, harika, beni çok mutlu eden ve Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladıkları, Ixora Parfüm-Ixora Duş Jeli ve Ixora Krem ile beraber Set halinde sattıkları Ixora Fantasy Parfüm Setleri ile tanıstım. Hem de 5 ayrı set ile :) Ixora' ya çok teşekkür ederim :) Passion Fantasy, Dream Fantasy, Romantic Fantasy, Dark Fantasy ve Seduktive Fantasy'yi yakından inceleyelim :)











SEDUCTIVE FANTASY

Ixora'nın Seductive Fantasy Parfüm Seti, gece kullanılabilecek parfümlerden, duj jeli ve kremi ile ise harika bir uyum içerisinde. Rengi ilk olarak dikkatimi çekti eflatun-mor tonlarındaki şişesi de çok güzel. İçeriğinde; Vanilya, Şekerleme, Amber, Sandal Ağacı içeriyor. Oryantal-Vanilya koku ailesinden, oryantal kokunun ağır bastığını düşünüyorum, beğendiğim bir koku seti oldu:) Duj Jeli simli, harika bir kokusu var, kremi ise daha çok vanilyalı bir kokuda, cildimde hemen emilim sağladı. Kremin içeriğinde ise; Tatlı badem yağı ve keratin var. Vücudumda ve elimde uyguladım.





DARK FANTASY

Oryantal-Floral koku ailesinden bir parfüm, içeriğindeki yasemin ve diğer çiçeklerin karışımı hemen belli oluyor. Çiçek kokularını sevenler için ideal bir parfüm seti. İçeriğinde; Orkide, Mor Erik, Kuş Üzümü, Amber, Kaşmir Ağacı, Yasemin bulunuyor. Ferahlatıcı çiçek aromaları barındıran, kremi ve duş jeli ile uyum içinde olan bir set. Kremini hem vücut hem de ellerinize uygulayabiliyorsunuz. Şişesi koyu mavi renklerde, ismine uygun bir dizaynı olmuş bence:)Simli duş jeli ve kremi de harika kokuyor.  Bence set haline olması çok güzel, bütün Ixora Fantasy Parfümlerinin set halinde olması, kokuların uzun süre cildimizde kalmasını sağlıyor, yani duş alırken duş jelini, sonrasında parfümünüzü daha sonrada kreminizi uygulayıp harika kokabilirsiniz :) Dark Fantasy; Hem gündüz hem de gece kullanılabilir bir koku bence ama gece ya da aksam bir yere gittiğinizde daha sık kullanılabilir :)






ROMANTIC FANTASY

Romantic Fantasy; adı üzerinde romantik bir renkte, pembe şişesiyle hemen kendini belli ediyor:) En beğendiklerimden birisi olan Romantic Fantasy'nin Koku Ailesi: Fruity-Aromatik, gündüz daha çok uygulanabilir diye düşünüyorum, çok tatlı bir kokusu var. Hem meyve hem de çiçek karışımlarını sevenler için ideal bir koku.İçeriğinde; Tutku Meyvesi, Şakayık, Greyfurt, Orkide, Ananas, Musk bulunuyor. Simli duş jeli ve kremini yine parfümle beraber uygulamanızı öneririm kokusu daha da hoş oluyor :)
Kremin içeriğinde ise yine bütün seri de olduğu gibi; Tatlı badem yağı ve keratin var.






DREAM FANTASY

Açık pembeden koyu pembeye doğru gidiyoruz :) Hem gece hem de gündüz parfümü olarak uygulayabileceğinizi düşünüyorum, ferahlatıcı çiçek ve meyve aromalarını sevenler için ideal bir koku, beğenerek uyguladığım bir parfüm seti oldu :) Koku Ailesi Floral-Fruity, içeriğinde ise; Kivi, Böğürtlen, Mandalina Çiçeği, Nilüfer, Musk, Sandal Ağacı, Frezya içeriyor, meyve aromalarını sonradan hissediyorsunuz, sekerli bir kokuda. Daha etkili olması için duş jeli ve kremiyle beraber uygulamalısınız, çok güzel bir koku karışımı :) 






PASSION FANTASY

Ve geldik kırmızıya:), kırmızı şişesi ile bence aşkın renklerini temsil ediyor. Passion Fantasy' de simli duş jeli, kremi ve harika kokulu parfümü ile çok güzel bir Ixora Fantasy seti. Koku Ailesi: Floral-Fruity-Vanilya, içeriğinde; Vanilya, Böğürtlen, Şeftali, Kırmızı Meyveler, Orkide, Amber bulunuyor. Hem gece hem de gündüz uygulanabilir, meyve ve vanilyanın harika uyumuna orkide kokusu eşlik ediyor. 
Hoş bir karışım olmuş, beğenerek uyguladım :) 




Ixora'nın Fantasy Parfüm Setleri; hepsi birbirinden güzel, hepsi farklı zevklere hitap eden, gece-gündüz kullanımına uygun, duj jellerinin hepsi simli, çok tatlı bir görünümleri var :) , kremleri ise ciltte hemen emilim sağlıyor, parfümleriyle ve duş jelleri ile çok uyumlular. Kremlerin içeriğinde ise; Tatlı badem yağı ve keratin var. Duş Jelleri de harika kokulu ve cildinizi temizlerken, kokusunu da vücudunuzda bırakıyor.

Ixora Parfümlerini Bulsakalsak sitesinden de satın alabilirsiniz. Ixora'ya bu güzel hediyeleri için, beni yeni serileri ile tanıştırdıkları için tesekkur ederim, Sevgililer Günü özel serisini merak ediyorsanız; hediye çekilişimize buradan katılabilirsiniz :)

Biricit derki; her gün sevgililer günüdür, her gün Ixora Fantasy Parfüm kullanmalıyım :)


7 yorum: