24 Nisan 2014 Perşembe

Bonus Kart'la Annemize Ne Alsak?


Anneler günü yaklaşıyor, acaba annemize neler alsak? Ne alırsak alalım hakkını ödeyemeyiz tabii ki onlar herşeyin en güzeline layıklar. Onlar bizim hayatımızdaki en önemli varlıklar. Canımız olan annelerimizi sadece bir günde değil her zaman hatırlamalıyız bence. Her zaman değerlerini bilmeliyiz. Ama tabii ki yine her yıl olduğu gibi en değerli varlığımız 'annemiz'e ufak olsun büyük olsun, çok güzel, çok özel bir hediye alacağız. Fakat düşün düşün içinden çıkamıyoruz, hediye olarak ne almalıyız?

Hangi markanın hangi güzel ürününü almalıyız? Garanti Bankası'nın hali hazırda birçok kampanyası bulunuyor. Siz de bu kampanyaları Anneler Günü için avantaja dönüştürebilirsiniz. Kemal Tanca ayakkabılarında %10 indirim ve 6 taksit secenekleri(30 Nisan'a kadar), İkea'da ki 150 TL ve üzeri alışverişlerinize 6 taksit, Aile Kart sahiplerine 9 taksit! (30 Nisan'a kadar), NG Style Mağazaları'nda 200 TL ve üzeri yeni sezon alışverişlerde %15 indirim ve 6 taksit kampanyası kapsamında 2-3 taksitle yapılan işlemlere seçmeli olarak +3 taksit eklenerek toplamda maksimum 6 taksit avantajı (31 Mayıs'a kadar).

Kemal Tanca'dan bir ayakkabı mı, İkea'dan bir ev esyası mı,NG Style'dan bir bluz mu? İnsan gerçekten karar veremiyor :) Ay Lav yuu Bonus :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder