5 Kasım 2014 Çarşamba

Vanilyaclub Kasım 2014 Kutusu


Kasım ayı Vanilyaclub güzellik kutusunda bu ay; Nuxe, Alessandro ve Nail Trick markalarının ürünü var. Benim kutumdan çıkan güzellikler bunlardı. Nuxe markasının ürünlerinden daha önce kullanmıştım fakat bu sefer Nuxe Güzellik Seti ve Nuxe kuru yağ- Nuxe simli yağ ile ilk kez tanısıyorum. Bakalım nasıllarmış :)





Alessandro markası da severek kullandığım markalar arasında yer alıyor, dudak kalemlerini kullanmamıştım tam da ihtiyacım olduğu bir anda nude tonunda lip linerı Vanilyaclub kutumda cıktı:) Çok sevindim:)



Nail Trick Oje markası ise ilk kez tanıstığım bir marka en kısa zamanda deneyimleyeceğim zira çok güzel bir renk cıktı kutumdan:)





Vanilyaclub Kozmetik Alışveriş sitesinde her ay birbirinden kaliteli markaların bir tıkla kapınıza gelmesini sağlayan bir güzellik kutusu hizmeti. En kısa zamanda deneyimlerim de blogumda yerini alacak. Her ay birbirinden değişik ve kaliteli 4 adet güzellik, makyaj, cilt bakımı ürünüyle karsılasmak gercekten cok güzel:)
















Biricit Vanilyaclub'tan cıkan ürünlerini cok beğendi, hemen denemek istiyor:)

4 yorum:

  1. Ben de çok merak ediyorum Nuxe ürünlerini güzel bir kutu olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok beğendim Vanilyaclub kutusunu,meraktayım bakalım nasılmıs Nuxe kuru yağları:)

      Sil
  2. Güle güle kullan �� bende uzun sure vanilyakutuya uyeydim ama artk her ay degisik ürün gondermiyorlar devamli ayni urunlerin tekrarını gonderip duruyorlar bu yuzdende bir suru uye kaybettiler bu ay sana gelen kutunun benzerinden yakin zamanda bana 2 kez geldi devam etseydim heralde bu 3. Olcakti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim :) aynı ürünleri göndermemeleri lazım bence de, gecen ay farklı geldi, bu kutuyla aynı değildi, bakalım önümüzdeki ay neler gelecek aynı seyler gelmez umarım banada

      Sil