4 Kasım 2014 Salı

Peki Ama Şimdi Ben Ne Giyeceğim?


Herkese Merhabalar, umuyorum bu hafta güzel haberler aldığımız çok sevindiğimiz bir hafta olur :) Hepimizin sevinmeye ihtiyacı var çünkü. Özellikle de benim:) Bu ayın sonunda benim için çok özel bir gün olacak ve çok güzel bir şeyi kutlayacağım. Bunun için şimdiden bu özel günde ne giysem telaşım başladı. Hoş bir etek ve üzerine çok güzel bir model bluz mu? Yoksa çok şık tasarlanmış özel bir elbise mi? Ne giysem ne giysem:)) Şu sıralarda bunun üzerine incelemeler yapıyorum, markaları araştırıyorum. Ama en önemlisi ne renk olmalı? Renge de henüz karar veremedim, kırmızı ve siyah haricinde bir renk üzerine odaklanacağım ama hala karar veremiyorum.



Rengine ve elbise ya da etek-bluz ikilisine karar verdikten sonra ona uygun bir ayakkabıyı da bulmak tabii ki en büyük sorunlarımdan birisi:) Kesinlikle topuklu ayakkabı olmalı ya da kısa bir elbise/etek giyersem çizme daha mı iyi olur? Ona uygun çantam, aksesuarlarım, makyajım, saçlarım hepsi o kadar özenli olacak ki, şimdiden heyecanlıyım o günü düşündükçe :) Baştan aşağı uyum içerisinde olmalıyım hem de çok şık. Umarım istediğim gibi olur. Modasenin sitesine biraz daha bakayım, elbise, ayakkabı ve aksesuarlara, karar veremiyorum :)) Sizce ne giymeliyim?

Biricit; kendisi icin çok özel günde bakalım ne giyecek?

4 yorum:

  1. Ne giyersen giy eminim çok güzel olacaksın.Seçimini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok tesekkur ederim o senin güzelliğin:) bende meraktayım hala arastırıyorum:))

      Sil
  2. ben bu gibi durumlarda hep tek parça elbiseden yanayım, elbiseleri çok sevdiğimden belki, belki daha çok alternatifi olduğundan, daha pratik daha şık durduğundan... ama önemli olan da yakışanı giymek tabii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbiseler hem daha pratik hem de daha şık bence de. yakısanı giymek en onemlisi zaten bakalım nasıl bir elbise giyeceğim:)

      Sil