2 Kasım 2014 Pazar

Pakmaya Deneyimlerim :) Dondurmalı Keşkül


Pakmaya'nın tatlıları birbirinden harika. Bu sefer denediğim Keşkül tatlısı oldu:)

Pakmaya Keşkül: Hazırlaması oldukça pratik üç bucuk su bardağı süt ile keşkül karısımını bir tencerede pişiriyoruz. Sonrasında kaselerimize döküyoruz.
Üzerine kahve ve tarçında döktüm keşkül-ü fukaram çok lezzetli oldu:) Bildiğiniz gibi keşkül tarihi bir tatlımız. Hem doyurucu hem lezzetli hem de tarihi bir tatlı yapmak çok hoşuma gitti özellikle annem cok beğendi:) Üzerinede dondurma koydum cok lezzetli oldu:)




 Pratik tatlıları sevenler için ideal ürünleri olan Pakmaya'ya beni lezzetleriyle tanıştırdıkları için çok teşekkür ederim :) 

Biricit lezzete paktı çok beğendi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder