2 Kasım 2014 Pazar
Pakmaya Deneyimlerim :) Dondurmalı Keşkül
Pakmaya'nın tatlıları birbirinden harika. Bu sefer denediğim Keşkül tatlısı oldu:)
Pakmaya Keşkül: Hazırlaması oldukça pratik üç bucuk su bardağı süt ile keşkül karısımını bir tencerede pişiriyoruz. Sonrasında kaselerimize döküyoruz.
Üzerine kahve ve tarçında döktüm keşkül-ü fukaram çok lezzetli oldu:) Bildiğiniz gibi keşkül tarihi bir tatlımız. Hem doyurucu hem lezzetli hem de tarihi bir tatlı yapmak çok hoşuma gitti özellikle annem cok beğendi:) Üzerinede dondurma koydum cok lezzetli oldu:)
Pratik tatlıları sevenler için ideal ürünleri olan Pakmaya'ya beni lezzetleriyle tanıştırdıkları için çok teşekkür ederim :)
Biricit lezzete paktı çok beğendi :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder