21 Kasım 2014 Cuma

Tabak Köfte'de Lezzet Deneyimim


Tabak Köfte; kendine has hoş dekorasyonu ile Yenibosna'da bulunan çok sevimli, şirin bir ev yemekleri lokantası. Yenibosna'da öğlen yemeği saatlerinde dolup taşan ve yoğun olan bu lokantaya geçen gün yolum düştü. Sahipleri de ailecek tanıdığım çok tatlı bir aile. Ev yemekleri üzerine açtıkları bu lokanta 2010 yılından beri hizmet veriyor. Öğlen saatlerinde en yoğun zamanlarını yaşayan bu güzel lokantada, geçtiğimiz hafta öğlen yemeğimi yedim. Sahiplerinden birisi gıda teknikeri ve hijyene de en az lezzet kadar önem verdikleri vurguladı.




Tabak köftede hem yemekler çok lezzetli, hijyenik hem de fiyatları da gayet uygun, Yenibosna'ya yolunuz düşerse ya da Yenibosna'da çalışıyorsanız, öğlen yemekleriniz için ideal bir lokanta. Sodexo ile de ödeme yapabiliyorsunuz. 



Gittiğim gün günün menüsünde; fırında tavuk ve türlü vardı. 


Ve tabii ki çok sevdiğim mercimek çorbası:)




Mercimek çorbası gayet güzeldi,


Bana ikram olarak meşhur olan ve formulünü sadece sahiplerinin bildiği 'tabak köfte'lerinden ikram ettiler. Tadı enfesti, çok özel bir formüle sahip, lezzetini etinden ve içine konulanlardan aldığını düşündüğüm bu köfte ızgara olarak yapılıyor, kıyması özel olarak alınıp, hazırlanıyormuş.


Çok lezzetliydi, çok beğendim :)

Yemeğin sonunda semaverlerinden lezzetli çaylarını içtim :)





Yenibosna'daki herkesin tatması gereken lezzetlere sahip, ev yemekleri yapan bu lokantayı kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka bu güzel yemekleri yemeye gidin, sadece hafta içi ve cumartesi, 6 gün açık olan Tabak Köfte pazar günleri kapalı, hafta içi sabah 06.00'dan 17.00'a kadar açık. Yenibosna Cumhuriyet caddesi, Beydağı sokakta yer alan Tabak Köfte'ye lezzetli ikramları için, samimi, ilgili davranıslarından dolayı çok teşekkür ederim.

Biricit; Tabak Köfte'nin lezzetlerini çok beğendi:)

2 yorum:

  1. tatlımm ne güzel bir lezzet keşfi olmuş Allah tekrarını nasip etsin:) ohh afiyet olsun böyle davetler harika oluyor afiyet olsun :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzeldi canım amin insallah:) sağolasın reçelim sevgiler:)

      Sil