16 Ocak 2015 Cuma

Biten Kozmetik ve Cilt Bakımı Ürünlerim


Biten kozmetik ürünlerimde bu yazımda ki kullandığım markalar Bioorganik, Fresh'n Soft, Bebak, Organique, Zeytune Sabun,Magic Splash ve Doa Kozmetik ürünleri yer alıyor. 



Bioorganik Naturigin Saç Boyası: Doğal ve organik bir sac boyası, beğenerek uyguladım, diğer sac boyalarından gercekten cok farklı bir boya, detaylı deneyimimi buradan okuyabilirsiniz. 


Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Beğenerek uyguladığım, pratik bir makyaj temizleme mendiliydi, detaylı yazımıda buradan inceleyebilirsiniz. 

Bebak Acı Badem Sütü: Gec kesfedip vazgecemeyeceğim bir makyaj temizleme ürünü, buradaki yazımı da okuyabilirsiniz, cok güzel bir ürün.



Organique Yüz Maskesi: Yüz maskelerini uygulamayı seviyorum, özellikle de organik ürünler cok hosuma gidiyor, bu bakım maskeside tavsiye edeceğim ürünlerden, yapılısını kendiniz su ekleyerek hazırlıyorsunuz, detaylı incelememi buradan okuyabilirsiniz. 

Zeytune Sabun: Bildiğiniz sabunlardan oldukca farklı bir sabun, hem el yapımı hem organik hem de cildinizi kurutmuyor, cok hos bir kokusu vardı buradan yazımı da okuyup bilgilenebilirsiniz.


Magic Splash Cilt Bakımı Ürünleri: Cok yağlı bir cildim olmamasına rağmen bazı zamanlarda beni rahatsız eden özellikteki sivilcelerden kurtulmamı sağlayan bir ürün setiydi, buradaki yazımıda okuyabilirsiniz. 


Doa Kozmetik Kayısı Yağı: Cilde cok faydalı bir doğal yağ, nemlendirmeye yardımcı, masaj yaparak yüzüme haftada iki kez uyguladığım ve beğendiğim bir üründü, detaylı yazımı da buradan okuyabilirsiniz :)



Biricit derki bir bitenler yazısının sonuna daha geldik gelsin yeniler ! :)

11 yorum:

  1. Organique ürünleriyle henüz tanışmadım ama Magic Slash jeli kokusundan dolayı pek bir sevmiştim.Güle güle gitsin bitenlerin yerlerine yenileri gelsin :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler canım :) gelsin yeniler :)) Organique urunlerini tavsiye ederim, Magic Splashın kokusu portakal gibi ferahlatıcıydı:)

      Sil
  2. Merhaba canım
    Yorum bırakma oyunundan geliyorum..Takibe aldım..Bebak acı badem sütünü ben de almayı düşünüyorum bakalım :)
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, bende geliyorum blogunuza Bebak urunlerini tavsiye ederim kesinlikle :) sevgiler

      Sil
  3. Merhabalar ben geldim,
    Magic Splash ürünlerinden özellikle jelin kokusuna, cildimde bıraktığı hafiflik ve ferahlık hissine bayılarak kullanmıştım…
    Ardından bir yakınıma hediye etmiştim sivilce sorunu yüzünden kendisi de çok memnun kaldı …
    Sevgilerimi bıraktım…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgeldin canım:) evet cok guzel bir urun bende memnun kalmıstım, sevgiler gorusmek uzere:)

      Sil
  4. Merhaba Canım, bloglar arasında yorum bırakma ve takibe alma etkinliği başlatıldı 31 Aralık 2015 tarihine kadarı.Hem haberdar edeyim hemde etkinliği desteklemiş olayım dedim. Takibimdesin bende beklerim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar hosgeldiniz bloguma, bende geldim takibe aldım yorumladım:) sevgiler Gültencim gorusmek uzere:)

      Sil