24 Ocak 2015 Cumartesi

Eski Sevgili İyice Eskirsin İnşallah!


Eski sevgililerime harcadığım zamanı yeni biri için harcasaydım şimdi evli, mutlu ve çocuklu olmuştum kesinlikle.. Eski sevgiliden 'sevgili' olmaz, eski sevgiliyi unutmanın yolları yazımı tekrar tekrar okusam ne kadar güzel olur!.. Eski sevgili değişmez, eski sevgili yine aynı, yine aynı, yine aynı, nerede bıraktıysanız orada kalmış, level atlayamayan süper mario gibi son canlarını da üzerinizde denemeye hazırlanıyor,ee o zaman neden geri dönüyorsun ki, bir insan geri dönüyorsa, sevdiği için geri dönmeli, başka şeyler için değil! İlişkine yeni bir boyut getiremiyorsan neden görüşmek istiyorsun?

Hayatına onu alamıyorsan, yine aynı şekilde gizli saklı devam edeceksen, geri dönmenin ne anlamı var ki? Sorunları çözecek halin yoksa, ne olursun geri dönme.. Ne döndüğün insanın sinirlerini boz, ne de kendini yıprat! Sorunları söylediğinizde veya beklentilerinizi söylediğinizde de 'dırdırcı' oluyorsunuz.. Ne güzel sus pus oturup hiç bir şeyden bahsetmezseniz sizden iyisi yok bu dünyada! 

Bir kadının beklentileri, istekleri olmayacak mı? Erkek mi belirleyecek her şeyi, evlenme fikrini bile erkek belirliyor, kadın evlenme teklifini kabul ediyor, kadının evlenmeye bile karar verme hakkı yok! Neye hakkımız var; her seye evet mi diyelim, o zaman mı bir ilişki sağlıklı yürüyor, hep erkeklerin dedikleri olacak, hep biz herşeyi alttan alacağız, oldu gözlerim doldu.. 


Eski sevgililerinden nefret eden Biricit derki; alnıma insan olmadan bu kıza geri dönmeyin yazdıracağım artık..


4 yorum:

  1. I love Bridget!;)
    ♥♥♥
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

    YanıtlaSil
  2. ayyy canım boşver bu uyuzları yaaa. onların düşüncesi ne biliyor musun biz karar alırız kadınlar da bu kakarları uygularlar diyorlar. başkaaaa. ben amerikaya yerleşeceğim evlenelim birlikte gidelim der öküzün biri. sormaz hiç. benim amerika gibi bir düşüncem var sen ne dersin diye hiçç sormaz hasbam. uyuz işte bunlar. Karnının içinde kelebekler uçuşurken öküzün biri gelir o kelebekciklerin üzerine oturuveririr. bu konuda bende doluyum bu aralar. boşverelim canım bu öküzcükleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok doluyum sorma canım :)
      öküzcükleri meralarında bırakmak gerekiyor, henüz insanlığa geçiş yapamamıslar cunku.. bosvermek en iyisi sanırım

      Sil