26 Ocak 2015 Pazartesi

Levon Kordonciyan Altın Makas Lansmanı



Geçtiğimiz cumartesi günü Levon Kordonciyan Altın Makas Smokin ürünlerinin The Market Kuruçeşmedeki kahvaltı lansmanındaydım. Muhteşem bir manzara eşliğinde Boğaz'da hem kahvaltı ettik hem de Sevgili Şuşan Hanım'ın değerli bilgileri ile Levon Kordonciyan ürünlerini detaylıca tanımış olduk. 






Harika bir manzara eşliğinde bizlere sunulan çok güzel ikramlarla kahvaltımız başladı.







Çaylarımızı The Market'in Boğaza karşı olan eşsiz manzaralarında içtik :)






Kahvaltımız sonrasında Levon Kordonciyan, smokin, frak ve papyon ürünlerini detaylıca incelediğimiz bir defile oldu. 


Sevgili Şuşan Hanım bizleri ürünleri hakkında bilgilendirdiler, Atatürk'ün de smokinlerini yapmış olan bir ailenin şu anda torunu olan Levon Kordonciyan'ın tarihlerini de öğrendik. Sigara kokmayan smokinleri ise iş adamlarının, ünlülerin ve siyasetçilerin gözdesi olmuş. Ürünlerinin kumaşlarını özel banyolarda özel solusyonlarla işlemlerden geçirip, sigara kokmamasını sağlıyorlar. Levon Kordonciyan smokinleri kötü kokuların üzerinize bulaşmasını önlüyor, kumaşları da modelleri de çok özel. 1800 farklı smokin modelleri bulunuyor. 




Levon Kordonciyan smokin defilesi;








Damatların düğün sonrasında papyonlarının bu şekilde durması gerekiyormuş,



Evlilik hazırlığı yapanlara da bir haber vereyim,bu sene beyaz smokin damatlarda modaymış, beyaz ve beyazın tonları smokinlerde seçilebilirmiş. 


Damadın kuşak ve papyon seçimi de çok önemli tabii ki :)
















Sevgili Şuşan Hanım bizlere çok şık ve kaliteli olan papyonlarından da hediye ettiler, hemen denedim, artık kadınlarda kıyafetlerinde papyonu kullanıyorlar bildiğiniz gibi.


Sevgili Şuşan Hanım, değerli bilgileriyle bizleri bilgilendirirken, lansmanları sonrasında bu kadar güzel, kibar ve sıcak bir İstanbul hanımefendisi ile tabii ki bir hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedim :) Bu güzel kahvaltı etkinlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum :)




Şuşan Hanım'ın bizlere çok güzel armağanları da oldu lansman sonunda, bizlere özel papyonları ve papyon bileklikleri için de teşekkür ederim :) 





Biricit; Kordonciyan damatlıklarını çok beğendi, bir gün evlenirse böyle kaliteli bir damatlıkta eşini görmek istiyor!:)


6 yorum:

  1. Herkese yakismiyor simokin... Fit olmak gerekiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fit olanlara daha çok yakışıyor bencede.. ama Kordonciyan ürünlerinde değişik modellerle farklı tarzlarda edinebilir erkekler, modelleri oldukca cesitli..

      Sil
  2. Çok keyifli bir gün olduğuna hiç kuşkum yok canım.Ne yazık ki o gün sizlerle olamadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok keyifliydi canım keske sende gelebilseydin bir daha ki sefere artık :)

      Sil
  3. Ben de bir dahaki sefere diyenlerdenim :/

    YanıtlaSil