12 Mayıs 2015 Salı

Avon Anew Hydro-Advance Kremleri


Avon'un Anew Hydro-Advance Kremleri Avon tarafından denemem için gönderilmişti. Yaklaşık birbuçuk aydır uyguluyorum, artık deneyimlerimi yazabilirim :) Cilt bakım ürünleri bir günde, bir haftada yazılacak ürünler değil bana göre, en azından 2-3 hafta uygulanmalı. Avon'un Anew Hydro-Advance kremleri iki çeşit; Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem SPF15,Anew Hydro Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem. İki kremi de beraber uyguladım.  Avon cildin nemlendirilmesinde en önemli şeyin su içmek olduğunu vurgulamak için; hediye kutularında su içmem için bir de çok tatlı bir şişe de göndermişti:) Güzellik ve cildimiz için yapacağımız en önemli şey bol bol su içmek :)





Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem SPF15:  Gündüz bakımında kullandığım bir bakım kremi. Yumuşak bir yapıya sahip. Sabahları temiz cildime uyguladım. Cildin nem seviyesini 2 katına çıkaran bir ürün. Kokusu güzel, sürüldükten sonra birkaç dakika sonrasında emilim sağlıyor. İçeriğindeki SPF ile de cildin korunmasını sağlıyor. Nemlendirmesini beğendim, 10-15 dakika sonrasında cildime makyajımı da yaptım. 






Anew Hydro Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem: Gece bakımında uyguladığım bir kremdi. Gündüz; Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem SPF15 kremi, gece ise; Anew Hydro Advance Derinlemesine Nemlendirici Kremi uyguladım. İkisi birbirinin tamamlayıcı ürünleri. Hassas ciltler için uygun, cildi nemlendiren, bu seriyi kuru ciltlere ve neme ihtiyacı olan ciltlere önerebilirim. Cildim kuruya dönük normal bir cilt ama bazı zamanlarda kupkuru oluyor ve nemlendirilmesi çok önemli yoksa pul pul bir görüntü oluşabiliyor ve ben hiç rahat edemiyorum. İçeriğinde Omega yağları bulunan bu krem 24 saate kadar etki edebiliyor. Diğer kreme göre daha yoğun bir kıvamda, fakat sürdüğünüzde cildinizde birkaç dakika da emilim sağlıyor. Bence gece uygulamasına daha uygun bir krem. Nemlendirme etkisi ise çok iyi. 


Neredeyse bitmek üzere olan bu kremleri benimle tanıştıran Avon'a çok teşekkür ederim :)


Biricit; cilt bakımında ve güzellikte su içmenin çok önemli olduğunu düşünüyor :)

6 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş cnm, merak ettiğim kremlerdi, memnun kalman da merakımı arttırdı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim canım :) nemlendirmeleri çok iyi tavsiye ederim:)

      Sil
  2. Güle güle kullan bu seri hakikaten güzel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim:) nerdeyse bittiler bile:) bencede güzel bu serileri

      Sil
  3. Ben nemlendirici seçerken korkar oldum zira yağlıya dönük cildi olan anlar bunu ancak :) Avonun kremleri hakkında bir fikrim yoktu iyi oldu ellerine sağlık, ama rujlarına bayıldığım bir gerçek!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nemlendirici secerken gercekten dikkatli olmak lazım yağlıya dönük bir ciltse dahada dikkatli olmak gerekiyor:) rujlarıda cok güzel yenileri özellikle:)

      Sil