3 Mart 2016 Perşembe

Florart 8 Mart Kadınlar Günü Workshopu :)



Bloggerlar Paylaşıyor'un düzenlediği rengarenk bir blogger daveti ile bu akşam sizlerleyim. Florart'ta 8 Mart Kadınlar Günü için çok hoş bir workshoptaydım, bu yazım çiçeklerle dolu :) Çiçek tasarımı hakkında bilgi edindiğimiz ve oldukça keyifli saatler geçirdiğimiz bir gün geçirdik, her birimiz kendi çiçeğimizi kendimiz yaptık, benim için çok zevkli bir gün oldu :)






Florart Çiçek Tasarımı Eğitimini Buse Hanım bizlere anlatırken bizde pür dikkat dinledik. Genelde sevilen insandan beklenilen bu güzellikler maalesef ki kimi zamanlarda gelmiyorlar, aslında bir kadını mutlu etmek çok kolay. Küçük şeylerden bile mutlu olabiliyoruz :) Çiçekleri sevmeyen kadın olduğunu sanmıyorum, ben özellikle çok seviyorum. Bu workshopta bu açıdan oldukça keyif aldığım bir gün yaşamamı sağladı.



Florart Çiçek Tasarımı Eğitimine başlarken önce süngerimizi ıslattık, tamamen ıslanınca da çiçeklerimizi üzerine dizdik. Çiçeklerin uçlarından kestik çünkü alt kısımlarından suyu emiyorlar. Vazoya koyduğumuzda da altından kesersek ve vazonun üçte biri kadar su koyarsak daha uzun süre, çürümeden çiçeklerimizi muhafaza edebiliyormuşuz.



Koruyucu çiçek besinlerini de vazolara veya süngerine ekleyerek (su ile) canlı çiçeklerinizin uzun süre solmadan durmasını sağlayabiliyorsunuz.

Benim hazırladığım çiçeğim bu şekilde oldu :) Kimse bana çiçek almayınca bende kendim yaptım :)




Evde annem gördüğünde benim yaptığıma inamadı :) İnanmazsınız belki ama eve girdiğimde annem çiçekleri görünce çok mutlu oldu, sevindi. İçime pozitif bir enerji geldi dedi. Buse Hanım'ında bize workshopta anlattığı gibi canlı çiçekler evinizde, işyerinizde size pozitif enerji ve moral veriyor. 







Ve Çiçek Tasarım Kursu Katılım Belgem ile :) 

















Bu çok hoş, renkli ve keyifli gün için Florart sahibeleri Buse Hanım, Esra Hanım ve Yazarlarından birisi olduğum Bloggerlar Paylaşıyor'a bu güzel daveti organize eden Şafağın Dünyası'na çok teşekkür ediyorum :)










Biricit beyaz atlı prensi ona çiçek almayınca kendi çiçeğini de tasarladı:)


6 yorum:

  1. Beyaz atlı prens bak gör ne hamarat bir prenses var burada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. prensinde çok umurundaydım kimbilir ne haltlar yiyodur :))

      Sil
  2. Çiçeğn çok güzel olmuş eline sağlık, bir daha düzenlemek şart oldu hepsi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :) bencede yine düzenlemelisin :)

      Sil
  3. aynen kesinlikle pozitif enerji veriyor çiçekler..

    YanıtlaSil