8 Mart 2016 Salı

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun :)




Blogumun değerli okuyucularının kadınlar gününü kutluyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınlara özel bir gün.. Her gün bizim günümüz aslında fakat bugün benim için gerçekten özel bir gün. İlk blogger etkinliğimi 8 Mart 2013'de düzenlemiştim, kadınlar günü için, çünkü bugünü kutlamamız gerektiğini düşünmüştüm, bilmiyorum içimden bir ses bunu söylemişti bana, o zaman blogger etkinliğinin veya blog yazmanın ne olduğunu bile bilmiyordu çoğu insan:) Buradan tık tık o günü inceleyebilirsiniz :) O yüzden benim için daha anlamlı bugün.. Daha sonra bir kez daha kadınlar günüyle ilgili bir blogger daveti düzenlemiştim, seneler seneler geçti çok yakın bir zamanda 7. Blogger Davetimi düzenliyorum, tabii ki bunların arasında tadımlar, markalarla beraber düzenlediğim veya katıldığım blogger etkinlikleri hariç sayı veremiyorum. Velhasıl; bu blogu açmama neden olan, içimi dökmeme ve hayatımı paylaşmama vesile olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Hani derler ya bir şeyi yapamayacağını söylediklerinde yapan insanlar vardır ben onlardanım işte. Bana başaramayacağımı söylediğinizde belki hırs diye düşünebilirsiniz fakat asla hırslı birisi olmadım hayatım boyunca kırıldım ama yine de pes etmedim, yapım bu. Benim yaratıcı olmadığımı düşünen birisine çok teşekkür ediyorum, benim başarılarımda payı çok büyük o kişinin.






Birkaç gün önce kargodan gelen çok özel bir hediyenin notunda ise şu yazan yazı gözlerimi doldurdu, o an o kişiyi düşündüm ve notu yine okudum, içimden dedim ki; daha çok daha da çok çoook güzel şeyler yapacağım. İspat için değil sadece KENDİM için. Çünkü bir kadın olarak hayatım boyunca çoğu şeyde kaybettim, belki dostluklarımda, belki sevdiğim adamlarda, belki iş hayatında, belki ailemde, kalbim kırıldı çoğunlukla.. Ama asla düşmedim, gururumu ezmedim. Bu dünyada insanların başına çok şey gelebilir, hatta en kötü şeyler bile, asla pes etmeyin, asla kendinizden vazgeçmeyin, kendinizi sevin kendinize başkalarına güvendiğinizden daha çok güvenin gerisi zaten olacak..

Bana ulaşan bu çok anlamlı müzik albümü  'Güldünya şarkıları'.. satış gelirinin tamamı Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı'na aktarılıyormuş.. Brandface'e bu dikkat çekici farkındalık için teşekkür ediyorum. Brandface videolarınızı paylaşabileceğiniz bir platform, kadın olmak ile ilgili video gönderip yarışmalarına katilabilirsiniz 7-13 Mart arasindaymis. Bu anlamlı hediye ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günümü kutlayan Brandface'e çok teşekkür ediyorum..





6 yorum:

  1. Bu vesileyle senin de Dünya Kadınlar Gününü kutlarım ♥ Başarılarının devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bende kadınlar gününü kutlarım :) sevgiler

      Sil
  2. 2013 teki postuna bakınca o güne gittim. Zaman ne çabuk geçiyor...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Blogunuzu takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil