20 Şubat 2017 Pazartesi

Hello Kitty Nevresimim Var Benim :)



Hello Kittyli Nevresimim var artık benim:) Renkleri, kalitesi, boyutları, yatağıma uyumu ve sevimliliği, çok beğendim.

Hello Kitty Nevresim odamı renklendirdi, yatağımı süsledi. Bayıldığımı söyleyebilirim. 

Hello Kitty Nevresim'in özelliklerine gelecek olursam;
Orjinal ve lisanslı üründür. 
Ürün Özellikleri: * 1 adet Nevresim, 1 adet Çarşaf, 1 adet Yastık Kılıfı * % 100 Pamuk Ölçüleri: * 160 cm x 220 cm (Nevresim) * 180 cm x 240 cm (Düz Çarşaf) * 50 cm x 70 cm (Volanlı Yastık Kılıfı) Desen:Hello Kitty gül vardır. iki kedi yanyanadır.Ve beyaz noktalar vardır. Renk: Pembe,Siyah Cinsiyet: Kız Marka: Taç



Çift taraflı da kullanılabilir, çok beğendim:)

Peki bu nevresim takımı ile nasıl tanıştım?


Sizleri beni Hello Kitty Nevresim ile tanıştıran harika bir siteden bahsetmek istiyorum. Rengarenk ve cıvıl cıvıl bir site; Karakter Dükkanı. Çocuklarınız için harika şeyleri bulabileceğiniz bu sitede sevdiğiniz karakterlerin tüm ürünleri yer alıyor. Hello Kitty'den, Mickey Mouse'a, Örümcek Adam'dan, Elsa'ya kadar, Barbie'den Şirinler'e kadar düşünebileceğiniz geniş bir yelpazede yer alıyor bu güzel ürünler. 








Ben kedileri çok seviyorum. Garfield'i sevdiğimi bilmeyen yoktur. Hello Kitty'nin de bende apayrı bir yeri vardır. Benim Karakter Dükkanı sitesinden seçimim Hello Kitty Nevresim oldu. Hello Kitty Nevresimime bayıldım, capcanlı renkleri ve kalitesi ile o kadar da sevimli duruyor ki:) Karakter Dükkanı'nda daha bir çok sevdiğiniz karaktere ait nevresimi bulabilirsiniz. Nevresim dışında; oyuncaklar, kostümler, parti ürünleri, okul ürünleri, giyim ürünleri, çocuk odası araç gereçleri, çocuk kozmetik ürünleri, çocuk beslenme ürünleri ve çocuk kitapları da bulabilirsiniz. Kısacası çocuklara ait herşeyi bu harika sitede bulabilirsiniz. İtiraf edeyim; çocuk olasım geldi bu siteyi görünce, çocukluğuma geri dönmek istedim. O kadar sevimli şeyleri görünce:) Karakter Dükkanı'nda satılan ürünlerin hepsi orjinal lisanslı ürünler aynı zamanda da kapıda ödeme seçenekleri de var. Kredi kartı kullanmasanız dahi rahat bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.  

Çocuğu olan herkese ya da içindeki çocuğun sesini dinleyen, duyan herkese karakterdükkanı.com'a göz atmalarını tavsiye ediyorum:)




2 yorum: