16 Haziran 2017 Cuma

Karmaten.com ile Tanıştınız mı?



Harika bir hafta sonuna doğru yaklaşmışken herkese şimdiden çok güzel geçecek bir hafta sonu diliyorum. Bugün sizlere yeni tanıştığım bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Karmaten kadın ve erkek giyim sitesi olarak yeni tanıştığım, yeni sezon ürünlerinde %50 indirimlere sahip olan ürünleri ile alışveriş yapmayı sevenlerin oldukça hoşuna gidecek bir site. 


Karmaten'de kadın ürünlerinde; tişört, bluz, kot pantolon, elbise, gömlek, kadın pantolon, etek, tulum ve ceket gibi kategorilerde ürünleri bulabiliyorsunuz. Erkek ürünlerinde ise; tişört, kot pantolon, gömlek, pantolon, ceket, yelek, basic tişört ve ikili takımları bulabilirsiniz. Outlet ürünlerde ise erkek kot pantolon, erkek gömlek, erkek pantolon, outlet kadın kot pantolon, outlet kadın pantolon ve outlet kadın gömlek modellerine ulaşabiliyorsunuz.

Karmaten sitesinde; çok güzel bir kategori daha var. Sevgili kombinleri kategorisinde; sevgilisi ile beraber aynı modellerde giyinmek isteyenler için kombinler bulunuyor. Tunikler, tişörtler, elbiseler sevgilinizle aynı renk ve modelde bulunuyor. Bu kategori çok guzel olmuş bence, daha önce hiç bir sitede böyle bir bölüm görmemiştim:) Çok ilgi çekici ve değişik bir kombin, eşinizle sevgilinizle bir örnek modeller giymek isteyenler bu kategoriyi çok sevecekler bence. Önümüzde babalar günü gibi bir gün de yaklaşmışken; bu güzel ürünlerle eşlerinize güzel bir sürpriz de yapabilirsiniz.



1989 yılında perakende mağazaları ile başladıkları, 2009 yılında toptan mağazaları ile ivme kazandırdıkları hazır giyim serüvenine devam eden karmaten.com müşteri memnuniyetine önem veren online alışveriş sitelerinden birisi. Çalışmalarında yaptıkları özen ve titizliği müşterilerine en iyi şekilde yansıtmayı hedefleyip, onlara hizmet olarak sunmaktalar. İlkeleri arasında birinci olan kalite ve hizmete göstermiş oldukları titizliği, müşteri memnuniyeti ile birleştirmişler.

Karmaten sitesinde ki harika ürünler arasında seçim yaparken çok zorlandım çünkü çok güzel ürünler var. Siparişimi oluşturdum ve bu güzel ürünleri seçtim :) Önü hakim yaka çizgili gömlek beyaz,  eskitme yıkama sade kot pantolon siyah ve çiçek desenli fırfır detaylı kruvaze bluz siyahı seçip siparişimi oluşturdum. 






Karmaten'in net % 50' ye varan sezon sonu indirimini kaçırmamak için hemen sitelerine ürünlerini incelemek için ışınlanabilirsiniz :) 




3 yorum:

  1. ilk kez gördüm canım fİyatları da oldukça uygun bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş aynı şekilde bir kaç site daha var bunlarada bakabilirsiniz. www.dezade.com www.patırtı.com www.tozlu.com hemen hemen bu ayarda güzel ve uygun siteler

    YanıtlaSil