2 Haziran 2017 Cuma

Minnie Mouse Kahvaltı Seti Deneyimim



Herkese harika bir şekilde geçireceğimiz neşeli bir hafta sonu diliyorum. Çocukluğumda Minnie Mouse ve Mickey Mouse'un çok büyük hayranlarından birisiydim. Öyle ki Minnie Mouse veya Mickey Mouse'lu oyuncaklar, tişörtler aldırırdım anneme, babama:) Herşeyim onlarla ilgili olsun isterdim. O zamanlar tabii ki bu kadar gelişmiş bir teknolojiye sahip bir dünyada değildik. Tişörtlerine ve bazı oyuncaklarına sahip olabilmiştim ama buna rağmen:) Hala çocuklar da benim küçüklüğümdeki gibi Minnie Mouse oyuncakları çok seviyorlar.


Karakterdukkanı.com sitesinde çocuklarınız için Minnie Mouse ve Mickey Mouse'a ait geniş bir yelpazeye sahip oyuncakları bulabilirsiniz. Sadece Minnie Mouse oyuncakları değil, Minnie Mouse ile ilgili parti malzemeleri, mayolar, etekler, ev botları, panduflar, kostümler, tişörtler, sweatshirtler, giyim ürünleri, kalem kutular, amerikan servisleri, nevresim takımları, kahvaltı setleri, suluklar, abajurlar, duvar stickerları, şapkalar, lambalar, oda ürünleri, beslenme çantaları, saatler, avizeler, kırtasiye setleri, eğitim setleri, puzzlelar, defterler, tablolar, duvar kağıtları neyi ararsanız Karakter Dükkanı'nda bulabiliyorsunuz.  İnanır mısınız Minnie Mouse'lı parfüm, lip balm bile var :)





Karakter Dükkanı'ndan almış olduğunuz ürünler lisanslı, orjinal ürünler. Aynı gün kargo ile gönderiliyor, 70 TL üzerine kargo bedava avantajı ile, kapıda ödeme seçeneği de var. Bu güzel siteyi incelediğimde her zaman çocukluğuma geri dönüyorum. Çocuklarınız için, çocuklu olan yakınlarınız için, hatta kendiniz için :) ziyaret edip, güzel şeyler alabileceğiniz bu güzel site, tavsiye ettiğim güvenilir online alışveriş sitelerinden birisi.





Karakter Dükkanı'nı artık bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum. Zira benim en sevdiğim online alışveriş markalarından birisi. Minnie Mouse Kahvaltı Setini de  İlknurun Dünyası'nın düzenlediği Anne Sultanlar etkinliğinde tanışıp denemiş oldum, kendilerine çok teşekkür ediyorum, içimdeki çocuk ruhumu kaybetmememi sağladıkları için:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder