14 Haziran 2017 Çarşamba

Uber Cosmetics Dudak Kremi, El Kremi, Krem Kolonya, Krem Parfüm



Herkese güzel günler diliyorum. Bugün sizlere yeni tanıştığım bir marka olan Uber Cosmetics'in ürünlerinden bahsedeceğim. Uber Cosmetics'in el kremi, dudak kremi, krem parfümlerini ve krem kolonyalarını deneyimledim. 


Bu minicik ürünler oldukça sevimli oldukları kadar; cilt bakımıma da faydası olan ürünlerimden oldular. 





-Uber Cosmetics Dudak Kremi; balm şeklinde olan bu krem dudaklarımı nemlendirdi ve ferahlattı. Çilekli bir tada ve kokuya sahip.

-Uber Cosmetics El Kremi; üç farklı çeşidini de denedim. Argan Özlü, Çilek Özlü ve Zeytinyağlı El Kremi isimlerinden de anlaşıldığı gibi içeriklerinde argan yağı, çilek aroması, zeytinyağının polifenol ve E vitamini içeriği ile ellere bakım yaparak gün içerisinde maruz kaldığımız olumsuz koşullarla baş etmemize yardımcı oluyorlar.  Çilek özlü el kremi çilek kokusu sevenlerin çok seveceği şekilde kokuyor. Diğer iki kreminde kokusu çok güzel ve üç kreminde nemlendirme özellikleri gayet iyi. 



-Uber Cosmetics  Kadın ve Erkek Krem Parfümü: Kadın parfümünün kokusu çiçeksi ve temizlik hissi uyandırıcı özellikte. Erkek parfümü ise daha erkeksi bir forma sahip kokuda. İlk kez krem parfüm uyguladım. Krem olması cilde sürüldüğü için kokunun aromasını daha fazla yayıyor. Özel parfüm esanslarının vücut losyonuna entegre edilmesi yoluyla geliştirilmiş. 

-Uber Cosmetics Krem Kolonya; ferahlatıcı bir çiçek aromasına sahip bir kolonya, fısfıslı mekanizması ile uygulanıyor. Kullanımı rahat ve kokusu da güzel. Krem kolonyayı da ilk kez deneyimledim. Normal kolonya gibi sıvı şekilde dökülmüyor. Çok sevimli de bir şişesi var :) Bütün ürünlerin şişelerini çok beğendim tam seyahatlik ve çanta da taşımalık olarak üretilmişler. Uber Cosmetics'e bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için teşekkür ediyorum :)




2 yorum: