30 Kasım 2017 Perşembe

Giyiver.com Alışverişim :)



Herkese mutlu akşamlar. Bu yazımda sizlere giyiver.com alışverişimden bahsedeceğim. Kış sezonun en trend giyim ürünleri arasında bu kış; nubuk & süet ceketler, tül ve kadife bluzlar aynı zamanda kadife elbiselerde var bildiğiniz gibi. Kadifeyi özellikle bu sezonda çok göreceğiz. Ben de nubuk&süet, kadife ve tül içerikli giyim ürünlerini kıyafetlerimde tercih ediyorum. Kadife siyah bluzumu, fermuarlı kısa trençkot kahverengi nubuk&süet ceketimi ve haki renkli üstü tül detaylı bluzumu da bu yüzden seçtim, sitede görünce aşık oldum da denilebilir :)) 




Benim Giyiver sitesinden yaptığım ikinci alışverişim. İlki de oldukça hızlı bir şekilde ulaşmıştı. Bu alışverişimde 3-4 gün içinde ulaştı. Aynı zamanda değişim de yaptım, ürünü gönderdim, ertesi gün onlar değişim ürünü mü gönderdiler ve sonraki gün ürünüm ulaştı. 2,5 & 3 gün içinde değişimim yapıldı. E-ticaret alışveriş siteleri için bu süre çok iyi bir süre. Sizde benim gibi internet üzerinden online alışveriş sitelerini kullanıyorsanız bu süreyi gerçekten kısa bulursunuz. Aynı zamanda Facebook sayfaları çok ilgili. Müşteri hizmetlerinde gerçekten çok iyiler, çok yardımcı oldular değişimime. Kargoları da gayet hızlı tavsiye edeceğim alışveriş sitelerinden birisi. Kadın, erkek giyimi ile ilgili ürünlerinin yanı sıra çanta, ayakkabı ve spor giyimi ürünleri de bu sitede bulunuyor. 











Ben alışverişim de bir sweat bir de şapkalı hırka da tercih ettim, hem evde hem de dışarıda da giyebilirim diye düşündüm. Oldukça memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Ürünleri gayet kaliteli, hem de çok uygun fiyatlarla ve müşteri memnuniyetini de ön planda tutan bir site.   

Sitede 4,90TLden,9,90TLye,14,90TLden, 19,90TLye, 24,90TLden, 29,90TLye, 34,90TLden, 39,90 TLye kadar her bütçeye göre de ürün bulabiliyorsunuz. Kış sezonunda dolabınızı yenileyebileceğiniz, hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye alabileceğiniz bir site. Ürünlerini incelemek isterseniz hemen sitelerine ışınlanabilirsiniz :)


6 yorum:

  1. hepsini güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle giy canım :-)) ben de güzel bir alışveriş yapmıştım siteden yakında yazacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :) meraktayım yazını neler aldın acaba :)

      Sil
  3. Fiyatlar harika, ürünler birbirinden güzel, hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) gayet güzeller dediğin gibi

      Sil