25 Nisan 2014 Cuma

Kozmetik, Cilt Bakımı, Saç Ürünlerim Bitirdiklerim 2


Uzun zamandır bitirdiğim ürünleri sakladım ve nihayet yazabiliyorum :) Kullandığım markalar: Perfume Jewels Eyup Sabri Tuncer,Ixora, Hc Hair Care, Schwarzkopf Osis Eczacıbaşı, Photo Paris , Laber Zi Naturel, Bio Oil, Chance Chanel, Cyrene,Instıtut Esthederm,Babor, Fresh'n Soft , Raen, Fresh Look, Yves Rocher , Kitoko, Nivea, Acnecinamide, Bioderma, Wellmaxx, Avene, Q&R Cosmetics'in ürünleri. 23 tane bitirdiğim ürünümün geneli; cilt bakımımda, saç bakımımda kullandığım kozmetik ürünleri. Ve parfümlerimin de artık sonuna geldim, bitmek üzereler. Kullandığım kozmetik ürünlerinin hepsini aynı anlarda kullandığımdan yani biri bitip diğerini kullanamıyorum, sonuna yaklasınca yeni ürünlerime geçiyorum bu yüzden de epey kalabalıklasan odamı biten ürünlerimden kurtarmam gerekiyordu, içlerininde bir damla bile bırakmadım son damlalarına kadar kullandığım biten ürünlerim işte karşınızda :) Bir daha bu kadar biriktirmeyip, en fazla 10 üründe yazmayı düşünüyorum :) 23 adet ürünümün bitiş hikayeleri: 





Perfume Jewels Summer Dream Eyup Sabri Tuncer Parfüm: Buradaki yazımda da bahsettiğim bu ürün gerçekten çok hoş bir kokuya sahip. Yazın özellikle tavsiye edeceğim parfümlerden. Set halinde olan bu parfümünün losyonu da bitmeyi bekleyenler arasında :)

Ixora Seduktive Fantasy Banyo Jeli: Ixora Fantasy Parfüm Setlerini buradaki yazımda da anlatmıstım,yeni serileri olan Fantasy serisinin mor rengi olan bu banyo jelinin kokusu çok hoşuma gitti, simli olması da çok güzel özelliklerinden. Banyo yaparken hoş kokuları kullanmaya bayılıyorum :)

Hc Hair Care Complex Bitkisel Saç Bakım Kompleksi: Hc Hair ürünlerinden özellikle Ovexi çok seviyorum ama diğer sevdiğim ürünleride Hc Hair Care Bitkisel Saç Bakım Kompleksi. Sıvı bir yağ çıkan kullanım kolaylığı sağlayan pompalı bir şişeye sahip, çıkan yağı  saçlarımın dibine ve uclarına uyguluyordum. Buradan da detaylı yazımı okuyabilirsiniz.

Schwarzkopf Osis Softn Straıght Düzleştirici Krem: Banyo sonrası saçımın nemini alıp, ıslak saçıma uyguladığım bu ürün saçlarımı yumusacık yapıyordu, bayıldım:) Buradan da görüşlerime bakabilirsiniz.

Photo Gloss Paris Saç Boyası: Bu ürünü geçen sene kullanmıstım, çok güzel bir saç boyası fakat sacımın rengini 1 yıldır değiştirdiğim icin baska bir boya kullanıyorum, benim sacıma yakın yani su anki rengine uygun bir Photo rengi bulamadığım icin uygulayamadım. Buradan Photo ürünleri yazımı okuyabilirsiniz.

Laber Zi Naturel Sarımsak Özlü Şampuan: İçeriğinde sarmısak özleri bulunan bu şampuan sarmısak kokmuyor :) İlk basta acaba kokuyor mu diye cok düşünmüştüm uyguladıktan sonra ise hoş bir kokuya sahip olduğunu gördüm, etkisi ise saç diplerimi rahatlatıcı bir ürün olduğu kanaatindeyim, detaylı yazıma buradan bakabilirsiniz. Sık kullanım icin iyi bir sampuan.

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı: Bio-Oili ilk kez uyguladım. Çok methedildiğini bloglarda görmüştüm. Ben cildimdeki çatlaklara uyguladım sanırım sürekli bir kullanım gerektiriyor 1 şişesi çatlak görünümünü azalttı, ileride yine kullanabilirim, uzun süre kullanımda daha faydalı bir ürün olduğu kanaatindeyim, buradaki yazımı da okuyabilirsiniz.

Chance Chanel Parfüm: Kokusu en çok hoşuma giden parfümlerimden birisi, parfümlerimi de baska parfümlerle karıstırarak uyguluyorum, Chanel parfümüm tek gececeğim parfümlerden, ciceksi kalıcı sıradısı kokusuna bayılıyorum :) 

Cyrene Biomimetic Keratin Saç Bakım Maskesi: Bitmesin dediğim ürünlerden birisi de Cyrene Saç Bakım Maskesiydi, bayıldığım ve yine kullanmayı düşündüğüm ürünlerden. Banyo sonrası ıslak sacıma uygulayıp sonrada duruladığım bu ürün saçlarımı yumusacık yaptı, bayıldım, buradan da detaylı yazımı okuyabilirsiniz, paraben icermemesine ise ayrıca bayıldım:)

Instıtut Esthederm Bakım Seti: 3lü set halinde kullandığım Instıtut Esthederm Bakım Seti, yüz peelingi, yüz spreyi ve yüz kreminden olusuyor, peeling ve maske gibi ürünleri cok sevdiğim icin beğenerek uyguladığım bir set oldu, detaylıca bakmak isterseniz buradan bakabilirsiniz.

Babor Cleansing Serisi, Skinovage Biogen Mimical Krem, 3lü Cilt Bakım Seti: 2 bakım yağı (cilt temizleme) ve 1 mimik kreminden olusan bu 3lü bakım seti yine gözdelerimden olan bakım ürünlerinden. Detaylarına buradan bakabilirsiniz :) 

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Pedi: 1 posetini bitirdiğim Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Pedi cildimi temizlememde en iyi yardımcılarımdan oldu, sürekli tercih edeceğim ürünlerden diyebilirim. Buradan detaylı yazıma ulasabilirsiniz.

Raen Food Care Ayak Kremi: Raen'in el yapımı bu ayak kremi ve yine hic bitmesin dediğim ürünlerden, kokusu ve etkisi harika, genelde pedikür sonrası veya geceleri yatarken ayağıma uyguladığım bu üründen cok memnun kaldım, detaylı yazıma buradan bakabilirsiniz :)

Fresh Look Under Makeup Cream Makyaj Bazı: Bitkisel icerikli bu makyaj bazı, makyaj öncesinde cildime uyguladığım bir üründü. Makyaj yapmadan once kuru bir cildim olduğu icin nemlendirmem gerekiyor ve yine sevdiğim ürünlerden olan Fresh Look Under Makeup Cream Makyaj Bazının detaylıca yazısına buradan bakıp inceleyebilirsiniz.

Yves Rocher Canlandırıcı Nem Maskesi: Haftada 2 kez uyguladığım bu nem maskesi, 3 dakika civarında cildimde bekleyip sonrada yüzümü yıkadığım bir üründü, özellikle kuru ciltlere önerebileceğim bir ürün, üzüm kokusu cok guzeldi ve nemlendirme etkisi de mevcut detaylı yazımı buradan inceleyebilirsiniz.

Kitoko Argan Yağı: Saçlarıma uyguladığım bu argan yağından bir tane daha var :) Yine sac uclarıma uygulayacağım, beğenerek kullandığım bir argan yağı, sayısız faydaları olan bu yağı ben saclarımda uyguluyorum. Detaylı yazımı incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz :)

Cyrene Argan Yağı: Yine beğenerek kullandığım ürünlerden, hem saç diplerimde (kuru iken) hem de saç uçlarımda (ıslakken) uyguladığım bir argan yağıydı. Beğenerek kullandım, yine kullanacağım ürünlerden:) Buradan daha once yazdığım yazıyı inceleyebilirsiniz.

Nivea Siyah Beyaz Ter Önleyici Anti-Transpirant Deodorant : Siyah renkli koyu renkli kıyafetlerimize beyaz leke bırakılmamasını ve acık renkli giysilerdede sarımsı bir renk bırakılmamasını sağlayan bu deodorant gercektende vaat ettiğini yerine getiriyor, kokusuda gayet güzel. Buradan yazımı da inceleyebilirsiniz.

Acnecinamide Makyaj Temizleme Sütü:  Hassas ciltler icin özel bir ürün olan bu temizleme sütü, cildimde cok güzel bir etkisi olan bir makyaj temizleyicisiydi. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. Temizleme jeli, sivilce mendili ve jel krem yazımı da buradan inceleyebilirsiniz :) Acnecinamide sivilcelere savas acan harika bir marka bence:)

Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu: En sevdiğim makyaj temizleme ürünlerinden, Bioderma ürünlerini cok seviyorum, makyaj temizlemede de gerçekten cok iyi olduğunu düşünüyorum, kesinlikle tavsiye edeceğim ürünlerden eğer kullanmadıysanız burada ki yazımı inceleyip detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Wellmaxx Hyaluron Anti-Age Krem-Serum: Wellmaxx Serumu geceleri cildime uyguladım, cildi sıkılastırıcı anti aging bir ürün olduğunu düşünüyorum ve yine tavsiye edeceğim ürünlerden.Buradan da detaylıca inceleyebilirsiniz.

Avene Eluage Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi: Avene göz kremini de geceleri yatmadan göz altlarıma dıştan içe daireler cizerek uygulamıstım, göz kremi uygulayanların bu kremi de denemeleri gerektiğini düşünüyorum, beğendiğim bir ürün oldu, buradaki yazımı da inceleyebilirsiniz.

Q&R Mavi Anemon Bakım Kremi: Yine geceleri uyguladığım bakım kremlerimden, hem kokusu hem de iceriğini beğendiğim bir kremdi, detaylıca yazıma buradan bakabilirsiniz :)

Dediğim gibi artık bitenler yazılarımı en fazla 10 ürün olunca yazacağım bu sekilde epey uzun bir yazı oldu :) Yeni ürünlerde görüşmek üzere:)

Biricit derki; cilt bakımıda saç bakımı da gercekten cok önemli :)

8 yorum:

  1. baya ürün biitmiş, boşalmıştır dolap, gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  2. bende senin gibi baya biriktirmiştim yazması gerçektende çok zor oluyor yinede çok keyifliydi eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. Vay be ne çok ürün bitmiş :D

    YanıtlaSil
  4. yazarken ne yasadığımı tahmin bile edemezsin :))

    YanıtlaSil
  5. evet cok biriktirince cok zor oluyormus artık azken yazıcam :)) tesekkurler

    YanıtlaSil