9 Ocak 2015 Cuma

Burock Cilt Bakım Ürünleri Lansmanı




Geçtiğimiz çarşamba günü Ortaköy The House Hotel'de Burock Cilt Bakım Ürünleri'nin yeni ürünlerinin lansmanındaydım. Muhtesem bir boğaz manzarası esliğinde, çok şık bir sunumla bizlere kahvaltı ikramları ile yeni ürünleri hakkında bilgilendik. 'Burock'la gecmisin tazelediğini geleceğe tasıyın' sloganları ile kozmetik dünyasına yeni adım atan markaları hakkında detaylıca bilgi sahibi olduğumuz lansmanlarından, renkli karelerle sizleri basbasa bırakıyorum:)







Nora Hanım, Aysun Hanım ve Burock Cilt Bakım Ürünleri'nin Genel Müdürü Vedat Bey bizleri bilgilendirdiler. 
















Burock Cilt Bakımı Ürünleri genel olarak; 30 yaş üzeri ve 35 yaş üzerine hitap eden ürünleri ile cilt bakımında yeni bir marka. Yerli üretim yapan bir Türk markası. Cilt bakımı hakkında genel bilgilere de yer verilen davette; cildimiz icin yediklerimize ictiklerimize cok dikkat etmemiz gerektiği ve cilt bakım ürünlerini kullanırken de cildimize uygun ürünleri kullanmamız, cilt bakım ürünlerini secerken de dikkatli olmamız vurgulandı. Slayt gösterisi ile de Burock cilt bakımı ürünlerinin aşama aşama kullanışı gösterildi. 











Burock Cilt Bakım Ürünleri Genel Müdürü Vedat Bey, Audrey'in Sekerleri Blog sahibesi canım blog arkadasım İrem ile beraber :)

Audreyin Sekerleri, Hayat Receli ve Biricit :)

The House Hotel'in de dısardan görüntüsünü cekmeyi ihmal etmedim :)

Burock Cilt Bakım Ürünleri bizlere davet sonrasında yeni ürünlerinin yer aldığı basın kitleriyle uğurladı, gece-gündüz cilt bakım ürünlerini ve göz bakım kremlerini beğenerek kullanan birisi olarak, yüz temizleme ürünlerini ve yüz maskelerini oldukca merak ettim :) Yakında hem gece hem gündüz kremleri ve göz bakım kremlerinin deneyimleri blogumda yer alacak. Denemediğim yeni deneyeceğim ürünlerini de deneyimim sonrasında blogumdan yazacağım. Bu güzel davetleri ve hediyeleri icin cok tesekkur ederim :)








Biricit Burock ürünlerini cok sevdi:)


5 yorum:

  1. Ne güzel bir etkinlik olmuş bu lansmana beni de davet ettiler ama İstanbul çok uzak ve haftaiçi çalıştığım için katılmam mümkün değildi inşallah Mersin'e de gelirler :)

    YanıtlaSil
  2. davet edilmiş ve oğluşumdan dolayı gidemediğim bi gündü
    adınıza sevindim güzel geçmiş
    hediyelerinizi de güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim guzel bir etkinlikti belki tekrarı olur yine o zaman katılırsınız musait olunca:) sevgiler

      Sil