3 Mart 2016 Perşembe

Ena Farma Sağlıklı Yarınlar Lansmanı



Geçtiğimiz cumartesi günü Ena Farma'nın düzenlediği; Beykoz Hidiv Kasrı'nda gerçekleşen Ena Farma Sağlıklı Yarınlar Lansmanındaydım. Ena Farma Genel Koordinatör'ü Meryem Hanım bizleri markaları, ürünleri hakkında bilgilendirdiler. Özellikle anneleri ilgilendiren ürünleri mevcut, kendisi de bir anne olan Ena Farma Genel Koordinatör'ü Meryem Hanım  konuşmasında bizleri günlük yaşamından kesitlerle ve hepimizin başına gelebilecek örneklerle ürünlerini tanıttılar.






Bu güzel kahvaltı eşliğinde Fitoterapi hakkında bilgilendik. Fitoterapi nedir diye soracak olursanız; hastalıklardan korunmak ve tedaviyi desteklemek amacı ile tıbbi etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış bitkiler, onların etkin maddelerini taşıyan kısımları ve bunlardan hareketle hazırlanarak standardize edilmiş farmasotik formlar (tablet, kapsül, şurup ) ve bitkisel tıbbi ürünler kullanılarak yapılan uygulamadır. 


Ena Farma ürünlerini de inceledik, Cold-Mixİnhaler Damla (üst solunum yolu enfeksiyonlarında yaka, yastık veya yanıbaşınızda burun açıcı olarak kullanılabiliyor, o gün griptim ve denediğim bir ürün oldu, alkol, mentol ve reçine içermiyor, burnumu fazlasıyla açtı), Carven Kekik Şurubu (öksürük kesici bir şurup, kekik kokulu, çocuklar ve yetişkinler için,diyabetik olarak iki çeşidi var, kekik ekstresi ve meyan kökü ekstresi içeriyor,  Babi-x ZenBitkisel Şurup (organik dere otu ve organik zencefil içeriyor, bebekler için gaz sancısı için uygulanan bir ürün), BayBay ForteBitkisel Damla(Melisa otu, mayıs papatyası ve ıhlamur içeriyor,çocuklar için  uykuya hazır olmayı destekleyici bir ürün), Maxerincooler(içeriğinde nane bulunuyor, migren ve başağrıları için uygulanıyor, alnınıza, baş, boyun ve enseye sürülüyor),Bitrin Bit Spreyi (Bitler için savaşmada kullanılan bir ürün, bu arada belirtmek isterim bitlenmek temiz insan hastalığı imiş ve kimseyi kınamamak gerekiyormuş) ve Fitomed Çayları. 








Bir anne adayı olarak oldukça bilgi sahibi olduğum bir etkinlikti. Ena Farma'ya, bu güzel davete beni de davet eden Şafağın Dünyası ve Önce Kadın Sonra Anne'ye çok teşekkür ediyorum :)














Ena Farma bizleri bu güzel armağanları ile uğurladı, hediyeleri için de teşekkür ederim.






4 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik olmuş :-))

    YanıtlaSil
  2. her ne kadar orada olamasamda , ürünleri çok seviyorum coldmix özellikle ikizler için en çok kullandığım kurtarıcımdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçmiş olsun canım, evet çok güzel bir ürün burnumu saniyesinde açtı yetişkinlere de iyi geliyor:)

      Sil