4 Mayıs 2014 Pazar

Dr. Ouetker Tatlıları Deneyimlerim 2


Dr. Ouetker'in tatlılarını buradaki yazımda yazmıstım, ikinci deneyimim ise; Köstebek Tatlı, Chocolateria ve Wolke tatlısı :) Yılbası gecesinde denemesini yapmıstım bu tatlının, gercekten de cok lezzetli ve pratik bir tatlı, yapılısı arkasında yazıyor. Sütle mikserde 2 dakika civarında karıstırılarak yapılıyor. Muzlu bir tadı var, üzerinede biskuvi parcaları olan minik posetini döküp servis ediyorsunuz. :) 




Dr. Ouetker'in yeni ürünlerinden Chocolateria nın tadı ise mukemmel :) Pişirmeden hazırlanıyor, kaynamış sütün üzerine ekleyip karıstırıyorsunuz, sıcakta soğukta tadı cok guzel, ben cilekle servis ettim cok guzel oldu :) Çikolatayı sevenler mutlaka denemeli yoğun bir çikolata tadı var bayıldım :)









 Wolke'yi de ilk kez denedim, hem hafif hem de cok lezzetli bir tatlı, bayıldım :) Haşhas taneleri, pudra sekeri ,kek karısımı ve pişirme kağıdı olan Wolke paketinde; önce kek karısımını hazırlıyorsunuz, sonra kaba dokuyorsunuz, aslında kapaklı cıkabilen kek kalıbı kullanılması gerekiyor ama ben tepside yaptım, pişirme kağıdını kullanmadan denedim. Fakat harika oldu, kek karısımını mikserle cırptım sonrasında da hashas tanelerini döktüm biraz karıstırıp, fırına verdim. Sonrasında da kekim pişince üzerine pudra sekerini serptim, hem cok hafif hemde cok lezzetli bir tatlı oldu :) Dr. Ouetker'in bu üç ürünü de çok hoşuma gitti yine alacağım ürünlerden :)










Biricit Dr.Ouetker'in tatlılarını çok seviyor :)

2 yorum: