6 Eylül 2014 Cumartesi

Bitki Sandığı Papatya & Aynısefa Çiçeği Kremi


Bitki Sandığı Papatya & Aynısefa Çiçeği Kremini yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Özellikle kuru ciltlerin nemlendirilmesinde ve çatlaklar için etkili bir krem olduğunu düşünüyorum. 
Sürekli kilo alıp verme neticesinde bende de çatlaklar mevcut maalesefki deri geriliyor çatlaklar olusuyor sonra kilolar gidiyor ama çatlaklar durmaya devam ediyor. Ben bu kremi kollarımdaki çatlaklar için denedim. Çünkü krem küçük bir kutuda 45ml lik. Bu yüzden küçük bir bölgemde uygulamak istedim. Her gece yatmadan duş sonrasında kollarımın dış yüzeyine yani omuzlarıma yakın kısmındaki dış kısımda kalan bölgedeki birkaç tane beyazlamıs catlağımda uyguladım. Uygulama sonrası catlakların renginde değişmeler meydana geldi. Uzun süreli kullanımda tamamen geçebilir, çatlak sorunu olanlar denemeliler bence. 





Bitki Sandığı Papatya & Aynısefa Çiçeği Kremi sarı renge yakın bir renkte, bitkisel bir kokuya sahip. İçeriğinde; aynısefa, papatya ekstresi, argan, buğday tohumu, shea butter, kakao, jojoba ve sızma zeytinyağı, Ecocert organik sertifikalı içerikler bulunuyor. Organik sertifikalı doğal koruyucu ve yüzde 45 oranında saf su içeriyor.  Kuru ciltlere, dirseklere nemlendirme etkisinin yanı sıra, hamilelik çatlakları içinde uygulanabiliyor.  Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün. İçeriğini özellikle çok beğendim. 




4 yorum:

  1. bu kremi çok duydum. tavsiyeniz üzerine ben de deneyeceğim. cildim çok kuru. özellikle şu mevsim değişikliklerinde aşırı bir kuruma oluyor umarım sonuç güzel olur.

    YanıtlaSil
  2. umarım memnun kalırsınız kuru ciltler icin onerebileceğim kremlerden birisi, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ayyy paylastigin icin cok tesekkur ederim kuzum cok iyi oldu almam lazım:)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle dene canım cok guzel bir krem:)

    YanıtlaSil