24 Kasım 2014 Pazartesi

Biricitinyeri-Yasemin Kokulu Bir Hayat 3 Yaşında!


Bugun blogum 3. yılına giriyor, 3 yıl önce bugun ilk yazımı yazmıstım :) Benim için sığındığım bir liman gibi oldu blogum, üzüldüm yazdım, sevindim yazdım. Bana dair ve kendi hayatımda olan biten, hayatıma dair herşeyimi blogumda paylaşmaya çalıştım. Dergi, site gibi çoğu sosyal mecrada yazdım, özel projelerde editörlük yaptım, sosyal medya alanında çoğu projeye destek oldum bu üç yılım blogum ve benim adıma dolu dolu geçti. Blogumun üç yılı içinde harika dostlar kazandım, yepyeni insanlar tanıdım, yeri geldi gerçek hayatımdaki dostlarımla paylaşmadıklarımı blog dostlarımla paylaştım, belki de beni siz daha çok anladınız. Hayatımın dış dünyaya açılan penceresi olarak gördüm blogumu, umuyorum ki blog yazmayı seven herkes benim gibi seneler sonra blogunun yıldönümlerini kutlasın, blogger olmak güzel bir şeymiş, emek vermek güzel bir şeymiş,sizlerle tanışmak güzel bir şeymiş..

Blogumun değerli okuyucularına, blogger dostlarıma, blog arkadaşlarıma, yorumlarıyla her zaman yanımda olduğunu hatırlatan herkese çok teşekkür ederim, yalnızlığın beni sardığı bir gece vaktinde açtığım blogumda şu an yalnız değilim görüyorum ve çok mutluyum. Bana destek olan gerçek hayattaki dostlarıma, blog dostlarıma ve bu zamana kadar blog çalışmalarımla sponsor olan Türkiye'nin en iyi markalarına teşekkürümü bir borç biliyorum, hepinize hem de hepinize (beni sevmeyenlere de) çok teşekkür ediyorum.. Bütün öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum, bugün blogumu açmışım, bu tarihte tesadüf belki ama en içten dileklerimle de öğretmenlerimizi kutluyorum..

Biricit şimdilik bir kahve ile blogunun 3. yılını kutluyor ama haftasonunda onu kocaman bir kutlama partisi bekliyor :)




22 yorum:

  1. Nice paylaşım dolu, sevgi dolu yıllara. Başarın daim olsun:)

    YanıtlaSil
  2. canım benim iyi ki açmışsın blogunu iyi ki tanışmışız daha nice yıllar beraber olacağız yazılarını okuyacağız inşallah sevgiler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok tesekkur ederim insallah :) bende iyi ki seni tanımısım, daha nice yıllara, sevgiler:)

      Sil
  3. nice güzel senelere olsun canım iyiki varsın hayatımöızda bloğun uzun senelere aksınnnn gitsinnnnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım tesekkur ederim :) iyi ki sende varsın insallah hep beraber

      Sil
  4. Nice Yıllaraaa, mutlulukla, sağlıkla ve sevdiklerinle kutla inşallah yıldönümlerini cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim canım insallah hep birlikte :) sevgiler

      Sil
  5. Nice bol postlu yıllara canım :)

    YanıtlaSil
  6. cnm benim nice senelere hep birlikte inş :) kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  7. nice yıllara canım :) etkinlik fotoğraflarını gördüm bugün instagramda İstanbul'da olmadığıma üzüldüm :) aslında hepinizi tanıyor gibiyim sosyal medyadan ve blog açmadan önce de okuyordum bloglarınızı ama fırsat buldukça ziyaret edip takibe alıyorum malum hayat koşturması... :) benim bloğuma da beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim:) neredesiniz bilmiyorum ama sizin oralardada etkinlik duzenleyebilirsiniz, hayırlı olsun blogunuzu tabii ki gelirim bende sevgiler:)

      Sil
    2. Teşekkür ederim geldiğin ve takibe aldığın için :* Mersindeyim henüz bloggerda yeniyim gerçi okuyucu olarak eskiyim ama blog yazarı olarak yeniyim :) 1 tane Mersinli blogger tanıdım miss tuti henüz başka Mersinli ile karşılaşmadım ama adana Mersin Antep Osmaniye Hatay falan gibi yakın iller bir etkinlik düzenleyebiliriz ileride tabiki biraz zaman ve tanışmak gerek bunun için sizleri de beklerim ben de inşallah bir gün İstanbul'a gelebilirsem etkinliğinize katılırım

      Sil
    3. evet biraz zaman gecmesi gerekir, Adana daki bloggerlarda bulusma yapmıslardı, eminim sende duzenlersin:) tabii denk gelirsek neden olmasın, sevgiler :)

      Sil