20 Şubat 2015 Cuma

Loreal Revitalift Magic Blur Deneyimim


Loreal Revitalift Magic Blur keşfetmem için Tavsiye Kanalı'nın bir kampanyası ile bana gönderilmişti. Biricit bir tavsiye meleği bildiğiniz gibi:) Bu iki üründe birbirine benzer yapıda ikisini de makyaj öncesi baz kremi olarak uygulayabiliyorsunuz. 

Tüpte olan biraz daha köpüksü bir yapıda, kavanozda olanı daha kremsi bir yapıya sahip.




Ben iki ürünü de makyaj öncesinde denedim, üründen çok az miktarda uygulamanız yeterli, makyaj öncesi cildinizdeki tüm pürüzleri yok ediyor, doğal bir görünüm veriyor, cildiniz doğal renginde ama bütün kusurların kapanmış olduğunu görüyorsunuz uygulama sonrasında. 

Tavsiye edeceğim makyaj bazlarından. Vaat ettiğini gercekten sağlıyor. Gözenekleri kapatıyor, kırışık görüntüsünü de azaltan bir ürün hem de sürdüğünüz anda, sihirli bir krem :) Cildin parlamasını önlüyor mat bir görünüm elde ediyorsunuz. Güzel bir cilt görünümünü herkes ister bu üründe sağlıklı bir görünüm sağlıyor, denemediyseniz mutlaka deneyin. 






Uyguladığımda yağlı hissi bırakmamasını sevdim çünkü yağlı hissini sevmiyorum. Hemen cilt tarafından emiliyor.  Tavsiye Kanalı'na bu güzel ürünlerle beni tanıstırdıkları icin cok tesekkur ederim :)



Biricit Loreal ürünlerini cok seviyor:)


2 yorum:

  1. Bu güzel kremlerden bana da gönderildi.. Ben de çok beğenerek kullandım..

    YanıtlaSil