19 Ekim 2013 Cumartesi

BioNem Orkide Çiçeği Özlü El Kremi


BioNem Orkide Çiçeği Özlü El Kremi içeriğinde %100 çiçek özleri bulunduran bir krem. Çok güzel bir kokuya sahip, çiçek kokularını sevenler için ideal bir krem:) Nemlendirme etkisi harika ve ele sürüldüğünde hemen emilim sağlıyor, yapışkanlık hissi bırakmıyor. Aynı zamanda en önemli özelliği paraben içermemesi. Biota'nın BioNem serisi buradaki yazımdaki Erik Çiçeği Kreminde de bahsettiğim gibi paraben içermiyor. Eğer ürünlerin içeriklerini az da olsa inceleyen bir tüketiciyseniz paraben vb. maddelerin cilde zararlı olduğunu da duymuşsunuzdur ve bu konuya dikkat ediyorsanız, parabensiz ürünleri tercih edeceksiniz muhtemelen. 





BioNem Orkide Çiçeği Özlü El Kremi tavsiye edeceğim kremlerden. Soğuk kış günlerinde cildimizin neme daha çok ihtiyacı var, BioNem Orkide Çiçeği Özlü El Kremi nemlendirme açısından da gayet iyi geldi ellerime. İlknurun Dünyası'nın Etkinliğinde hediye edilen bu ürün için BioNem'e çok teşekkür ederim :)

Biricit'in elleri pamuk gibi oldu ama elini tutacak bir prensi yok!:)

4 yorum:

  1. Merhaba, Bende şuan Bıonem Elma Çiçeği Özü olan kremini kullanıyorum. Yaaa bu kadar muhteşem bir koku olamaz. Nemlendirme hissiyatı oldukça mükemmel ve kokusu ise saatlerce geçmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elma çiçeğini de kullanıyoruz su anda annemle beraber gercekten de harika bir koku ve harika bir nemlendirme, bionem serisi mukemmelmiş:)

      Sil
  2. İnternette gezinirken ilgimi çekti ve bende aldım. Kokuları hoş gerçekten. Ayrıca nemlendirmeside güzel. Şuan orkide çiçeği özü olanı var bende. Bitince diğerlerini de deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orkide ozlusu de cok guzeldi:) diğerlerini de tavsiye ederim :)

      Sil