2 Ekim 2013 Çarşamba

essence'ten muhteşem kirpikler için muhteşem kampanya‏


essence’ten
muhteşem kirpikler için muhteşem kampanya

essence, özel koleksiyonunda yer alan get BIG! Lashes maskaralarda kaçırılmayacak bir kampanya yapıyor : essence maskara ailesine yeni katılan get BIG! lashes triple siyah maskara alanlara, get BIG! lashes maskaralardan bir tane daha hediye ediliyor.

Uzun ve dolgun kirpikler için makyajın en önemli tamamlayıcısı maskara oluyor. Genç kızların favori kozmetik markası essence, nefes kesici kirpikler için maskaralara özel bir kampanya düzenliyor.

essence maskara ailesinin en yeni üyesi get BIG! lashes triple siyah maskara alanlar, get BIG! lashes hacim maskara veya get BIG! Lashes suya dayanıklı hacim maskaranın sahibi oluyor.

essence get BIG! lashes triple siyah maskara, üç kat daha siyah kirpikler yaratıyor. Koyu siyah maskara, geniş ve yenilikçi fiber fırçası ile kirpiklere maksimum hacim ve yoğunluk katıyor. Karbon siyahlığı, kirpiklere yeni bir boyut kazandırıyor.
essence get BIG! lashes hacim maskara da en küçük kirpiklere bile ulaşıyor, uzatıyor, hacim katıyor. Kirpiklerde birikme veya ağırlık yapmıyor. get BIG! lashes suya dayanıklı hacim maskara ile de mega hacimli kirpikler yüzdükten sonra bile hacmini koruyor.


essence get BIG! lashes triple siyah maskara, tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,75 TL.
 essence hakkında

essence markası, 2001 yılında Alman cosnova beauty çatısı altında faaliyetlerine başladı. Kısa zamanda Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası haline gelen essence’i Eczacıbaşı Girişim 2012 yılında Türk tüketiciler ile buluşturdu.

Dünyada 50'den fazla ülkede, 20.000'i aşkın satış noktasına dağıtılan essence, trendlere uygun ve kaliteli kozmetik ürünlerini şaşırtıcı derecede uygun fiyatlara sunuyor. Ürünlerinin kalitesi birçok ödül ve test onayıyla kanıtlanan essence, popüler dergilerin okuyucu anketlerinde en iyi markalar arasında gösteriliyor.

Üretim süreçleri, raf ömrü ve ürünlerin güvenlik değerlendirmesi olmak üzere Avrupa Kozmetik Yönetmeliği’ne sıkı bir şekilde uyum gösteren essence, ürünlerinde alerjik reaksiyonlara yol açabilecek hammaddeleri kullanmıyor.

essence’in tüm ürünlerinin içeriğine, özel ‘inci kitapçığı’ndan ve essence web sitesinden ulaşabilirsiniz.

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder