3 Ekim 2013 Perşembe

Otacı Argan Sabun


Otacı'nın Argan Sabunu, denemem için gönderilmişti, buradaki yazımda bahsetmiştim. Argan Sabunu hem kokusu açısından hem de içeriği açısından beni hayal kırıklığına uğratmadı. Argan bildiğiniz gibi son yılların en meşhur güzellik iksirlerinden birisi. Kozmetikte, cilt bakımında kullanılmaya başlandı, arganlı yağlar, arganlı kremler ve arganlı sabunlar... Argan cilde çok yararlı olan bir madde.Dünyada sadece Fas'ta yetişen bir ağacın meyvelerinden elde edilen Argan Yağı, nemlendirici ve güçlendirici etkisi olan, cilt için, saçlar için mucize kaynağı diyebileceğimiz bir hazine adeta:) İçeriğinde de argan yağı bulunan ürünler ise bizlere çok faydalı.


Normal şartlarda sabunu yüzümde uygulamam çünkü sabunların yüzüme zararı olduğunu biliyorum ve aynı zamanda da kuru bir cildim var. Fakat Otacı Argan Sabununu yüzümde ve vücudumda uyguladığımda hiçbir zararını görmedim aksine yararını gördüm. Nemlendirme etkisi gerçekten de iyi. Cildimi normal sabunlar gibi kurutmadı. Otacı Argan Sabununun içeriğinde; Vitamin E,F,C,A,Omega 9, Esansiyel Yağ Asitleri,Naturel Organik Squualene, Steroller ve antitoksidan maddelerce zengin olan argan yağı içermekte. Dermatolojik olarak test edilmiş,deterjan yada sentetik temizleyici,sentetik yağ,boyar madde,koruyucu ve emülgatör ve PEG türevi maddeler, paraben, formaldehit,SLES,SlS,Alkol içermeyen bir sabun, kısacası içerisinde zararlı herhangi bir şey bulunmuyor. Organik sertifikalı bir ürün.Organik bir sabun:)




Kokusu gayet güzel olan Otacı Argan Sabun;tavsiye edeceğim ürünlerden, Otacı'ya bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim:)



Cilt bakımınızda kesinlikle denemeniz ve kullanmanız gereken ürünlerden biri olan Otacı Argan Sabun'un kullanım sonrası bitmeye yakın hali:)




Biricit cilt bakımınıza çok dikkat etmenizi öneriyor:)

7 yorum:

  1. Saclara cok iyi geliyormus , duyduguma gore ama henuz daha kullanmak nasip olmadi . Kokusu bir degisik argan bitkisinin ama saclarda koku birakiyor mu ki acaba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. argan yağı daha once kullandım saclarım icin gercektende cok faydalı. kokusuda gayet guzel rahatsız eden bir kokusu yok argan yağının.

      Sil
  2. sanki kokusunu aldim.eski gorunumlu sabunlari severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bende klasik sabun gorunumlu sabunlar daha hoşlar geçmişi anımsatıyorlar banada :)

      Sil
    2. Otacı argan şampuan bu harika deneyin farkı görün

      Sil
  3. Otacı argan şampuan harika deneyin

    YanıtlaSil